18/10/2019

Workshop Glamour en Naakt fotografie

Date:
13/09/2020 10:00—16:00 CEST
Location:
Capelle aan den IJssel, Netherlands
€110
Regular
Ends on 13/09/2020
Erwin Verweij
8.2 from 15 reviews

Tijdens deze workshop leer je omgaan met glamour (lingerie) en naakt fotografie. Hoe stuur je het model aan. Wat voor settings kun je maken. Waar let je op bij pozes. Lichtsettings. Hoe werkt bedekt naakt. Nabewerking tips. Het is in studio. Lampen, achtergronden en props zijn beschikbaar. Neem eigen camera mee. Bij twijfel of je camera werkt met de studiolampen. Neem even contact op.


Wil je ervaring opdoen met fotografie met modellen en dan vooral met lingerie en naakt, dan kun je die hier opdoen. Gedurende de dag krijg je ruim de kans om met de modellen te werken. Maar het bedenk dat het een workshop is waarbij kennis opdoen en van elkaar leren net zo belangrijk is.


Modellen

Michella (playboy model april issue 2020)
Janneke
Diana

Maximale groep opvang voor fotografen is 12.

Mijn werk op dit gebied is te zien in mijn portfolio en ik zal laten zien hoe je dit resultaat ook zelf kunt verkrijgen.

http://ifacilitatephoto.eu

Wil je een impressie van zo'n workshop dan kun je die hier zien 
https://www.youtube.com/watch?v=4Hu4hODn6yM


Corona
Uiteraard houden we de huidige regels mbt tot het Corona Virus in acht. Als je in 2 weken niet ziek bent geweest. Niet ouder dan 60 bent. Niet in de zorg werkt. En niet in contact bent geweest met iemand die ziek is. Ben je welkom. Handen wassen en ontsmetten doen we tijdens de workshop geregeld. Afstand houden tot elkaar en zeer zeker tot het model. Gebruik van eigen eigen camera en lenzen. Mondkapjes zijn niet verplicht maar mogen natuurlijke gedragen worden. En verder het gezond verstand gebruiken.


Upcoming events:
Share event:
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com