Serious Play

Wij zijn specialist op het gebied van training & management
volgens de AGILE mindset

iFacilitate - Edwin Verweij - specialist van AGILE training & management

Serious Play

SERIOUS PLAY® is een innovative methode om innovatie en zakelijk handelen te versterken. In de praktijk en uit studies blijkt dat hands on en minds-on leren diepere inzichten geeft in kansen en mogelijkheden.

SERIOUS PLAY® ondersteunt en verdiept een effectieve dialoog voor en tussen iedereen binnen de organisatie. Als gecertificeerd facilitator en workshopontwerper helpt Erwin Verweij om de beste ideeën, visies en creativiteit naar boven te krijgen. Innovatieve dialogen en creatief denken zijn vanzelfsprekend binnen deze methode. Iedere workshop is weer anders en erop gericht om het beste boven te krijgen. Of het nu een workshop is om de bedrijfsvisie helder te krijgen of om een team nóg sterker te maken, onze coach helpt de juiste vragen te stellen om de juiste antwoorden te vinden vanuit de visie: denk met je handen en open de creativiteit.

“Erwin is an excellent (software) trainer. As a trainer Erwin knows the product well but is first and foremost a good teacher who understands how users need to interact with the product and get results from it. He is willing to provide users with the straight goods on using the product, such as showing you work-arounds to product idiosyncrasies.”

Maurits GodschalxPartner sales manager, Guidance BV

iFacilitate - Edwin Verweij - specialist van AGILE training & management