Privacy Verklaring

iFacilitate - Edwin Verweij - specialist van AGILE training & management

Privacy Verklaring

April 2018

Jouw privacy is belangrijk. Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Daarbij ben ik de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (hierna: Wbp).

Welke gegevens worden verwerkt?

De volgende persoonsgegevens kunnen door mij verwerkt worden:

  • Jouw naam, e-mailadres, adres en telefoonnummer zijn nodig om te kunnen communiceren met betrekking tot een coaching opdracht of het plannen van een training en om contact met jou op te kunnen nemen, bijvoorbeeld om afspraken te maken

Met wie deel ik jouw persoonsgegevens?

Jouw gegevens kunnen verstrekt worden aan derden die ten behoeve van mij een deel van de verwerking op zich zullen nemen.

Zo maak ik gebruik van een externe cloudopslag die voor mij foto’s opslaat. Deze partij is een verwerker in de zin van de AVG.

Deze verwerker is gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. [De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework.]

Beveiliging persoonsgegevens

Om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen, zijn passende technische maatregelen genomen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die verwerkt worden.

Cookies en externe links

Analytische cookies

Omdat ik graag wil weten hoe bezoekers deze website gebruiken, zodat ik het gebruik van de website kan optimaliseren, gebruik ik analytische cookies.

Om het delen van informatie via deze sociale mediakanalen mogelijk te maken, wordt een ShareThis cookie geplaatst. Meer informatie over het privacy beleid van ShareThis vind je hier: https://www.sharethis.com/privacy. Deze ShareThis cookie wordt 10 jaar bewaard.

Daarom worden via deze website cookies van Google Analytics geplaatst. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden: https://www.google.nl/intl/nl/policies/privacy. Deze Google Analytics cookies worden 10 jaar bewaard.

Daarnaast worden analytische cookies van Hotjar geplaatst om deze website gebruiksvriendelijker te maken. Meer informatie over het beleid van Hotjar kun je hier vinden: https://www.hotjar.com/privacy. Deze Hotjar cookie wordt 10 jaar bewaard.

Het mooie van Erwin is dat hij zijn mensen, de doel van een project, een goed resultaat belangrijker lijkt te vinden dan het vasthouden aan zijn positie. Dit maakt dat je open met hem kunt communiceren en eerlijke antwoorden terug kan verwachten.

iFacilitate - Edwin Verweij - specialist van AGILE training & management