Training & Workshops

Wij zijn specialist op het gebied van training & management
volgens de AGILE mindset

iFacilitate - Edwin Verweij - specialist van AGILE training & management

Certified Training and workshops

Het iFacilitate-team helpt uw vaardigheden en organisatie te verbeteren. Onze ervaren en gemotiveerde coaches beschikken over kennis en kunde om u verder te helpen.

In onze interactieve sessies komen al uw vragen van begin (theoretisch) tot het eind (toepassing) aan bod. Desgewenst gaat de ondersteuning buiten het klaslokaal verder. Aarzel niet om het ons te vragen, want we helpen graag! iFacilitate is er om uw doelen te helpen realiseren. Van het opbouwen van een bedrijf, het herpositioneren van uw merk tot aan het eigen maken van nieuwe vaardigheden. Wat heeft u nodig en met welk doel? iFacilitate heeft de tools voor uw succes!

Wij zijn nieuwsgierig naar u.

Laat ons weten wat uw ambitie is en wij ontwerpen een training en/of begeleidingstraject op maat.

Het iFacilitate-team biedt een verscheidenheid aan cursussen om je te helpen je vaardigheden in Scrum en management te vergroten.

De deskundige coaches hebben hun ervaring opgedaan door zowel als klassikaal instructeurs te werken, als consultants voor klanten in het hele land die kijken hoe ze zelf effectievere managers kunnen worden of door gewoon een alternatieve manier te zoeken om te leren over zakelijk leiderschap die niet vaak wordt gevonden op de universiteit campussen niet meer vanwege het “risicovolle” karakter – vooral als je niet uit traditionele achtergronden zoals techniek of wetenschappen komt!

iFacilitate trainers staan ​​altijd klaar om je vragen en zorgen te beantwoorden. Of u nu op zoek bent naar manieren waarop technologie kan worden gebruikt voor beter beheer of organisatie, onze interactieve sessies bieden een leeromgeving waar al deze vragen van begin tot eind beantwoord worden! En als ze geen antwoord bij de hand hebben, geen probleem, want we gaan verder dan alleen lesgeven; Ik bedoel, wie wil dat hun trainingservaring alleen bestaat uit luisteren, maar ook helemaal geen begeleiding geven?

We zijn toegewijd om u te helpen uw doelen te bereiken! Of het nu gaat om het starten van een bedrijf, het veranderen van uw merknaam of het leren van nieuwe vaardigheden – wij hebben de tools voor succes. Alle trainingen zijn ontworpen met JOU in gedachten en behandelen onderwerpen die relevant zijn in deze tijd van verandering. Laat ons weten welke interesses / akkoorden over ons bedrijf zijn geraakt, zodat we samen iets kunnen vinden dat specifiek op UW behoeften is afgestemd?

Het mooie van Erwin is dat hij zijn mensen, de doel van een project, een goed resultaat belangrijker lijkt te vinden dan het vasthouden aan zijn positie. Dit maakt dat je open met hem kunt communiceren en eerlijke antwoorden terug kan verwachten.

iFacilitate - Edwin Verweij - specialist van AGILE training & management