ScrumMaster Bootcamp

ScrumMaster Bootcamp
Rotterdam, Nederland
10 mei 2023 09:30 —
12 mei 2023 17:00 CEST


ScrumMaster Bootcamp

Er zijn diverse goed trainingen beschikbaar voor Scrum. Ook iFacilitate biedt deze. Maar er kan meer. De ScrumMaster bootcamp gaat verder dan alleen training. Tijdens de bootcamp leer je en ervaar je wat het is om actief bezig te zijn als ScrumMaster. Naast de theorie ga je werken aan diverse “real world” scenario’s en ga je aan de hand van praktijksituaties ervaren wat het is om echt Scrum te masteren. Een ervaren Enterprise Coach daagt je uit om een stap verder te gaan dan alleen de Scrum theorie. Drie dagen lang duik je in rollenspel, technieken en games om te ervaren en te leren.

Programma

Dag 1 - Een recap over Scrum. Hoe zit het framework er volgens de theorie uit. Wat zijn de rollen, events en artifacts. Scrum by the book en een focus op alle in en outs van Scrum maar wel met een verbinding naar de praktijk.

Dag 2 - Rollenspel en werken aan scenario’s. Dit zijn situaties die vanuit de praktijk komen. Scenario’s en situatie mogen ook worden aangebracht vanuit eigen situatie. Je kunt dus je eigen ervaring delen en samen oplossingen vinden.

Dag 3 - Games en tools. ScrumMaster zijn is niet alleen de Scrum guide uit je hoofd leren. Het is ook weten wanneer je bepaalde technieken en games kunt toepassen. Er is meer wat de rol van een Scrum master maakt. Hier vul je je kennis koffer met nieuwe tools die je niet vindt in boeken over Scrum.

Aan het einde van deze drie dagen ben je voorbereid voor het ScrumMaster examen en ben je beter voorbereid voor het met beide handen aanpakken van deze mooie en uitdagende rol in de praktijk.

Voor wie?

Aankomend Scrummaster en coaches die hun opgedane kennis een stap verder willen nemen.

Niveau

Basis Scrum, PSM1.

Wil je meer weten? Vraag gerust. En wil je het echt weten? Schrijf je in.

Koffie, thee en lunch wordt verzorgd
Een laptop is niet vereist
Taal: Nederlands tenzij er niet Nederlandse personen aanwezig zijn, dan in Engels. Mocht dit een probleem, laat het dan weten via het inschrijfformulier.
Language: Dutch, unless there are people attending who won't speak Dutch.

  Locatie

  De trainingen vinden plaats in:

  • Utrecht

  • Amsterdam

  • Eindhoven

  • Rotterdam

  • Onsite

  Waarom iFacilitate?

  IFacilitate gaat verder dan alleen maar een training. We geloven dat je pas echt iets hebt aan de kennis die je opdoet tijdens deze training als je die ook echt in de praktijk kunt gebruiken. We gaan graag voorbij de theorie en kijken verder dan het boek. Onze professionele trainers komen allemaal vanuit de praktijk en hebben ook zelf met de voeten in de klei gestaan. We passen het ook nog dagelijks toe middels coaching bij organisaties en delen graag in onze ervaringen. Ook gaan wij verder dan het geven van training, we denken met je mee en kunnen zelfs gericht meekijken met jouw uitdagingen. We kunnen zelfs ondersteunen bij het toepassen van de opgedane kennis binnen jouw organisatie of situatie. We zijn een no-nonsense team van experts met een to the point aanpak.

  Certificering

  Certified ScrumMaster CSM via Scrum Alliance middels coaching.

  Investering

  • € 1750

  De prijs is inclusief alle opleidingsmaterialen, lunch, en exclusief BTW.

  Rotterdam, Nederland
  10 mei 2023 09:30 —
  12 mei 2023 17:00 CEST
  € 1.750,00
  Bootcamp Ticket
  8.2
  Erwin Verweij
  Nederland
  Aankomende evenementen
  Deel evenement: