Scrum Foundation

Scrum Foundation
Rotterdam, Nederland
25 oktober 2023 09:30 — 17:00 CEST

Scrum Foundation

Wat is scrum nu eigenlijk?. Welke rollen zijn er en wat houden die rollen in? Wat doe ik tijdens een Daily Scrum en hoe doe ik een Retrospective? Al dit soort vragen en meer worden beantwoord tijdens deze eendaagse training over Scrum.

In deze training wordt het Scrum Frameworks helder uitgelegd aan de hand van tastbare voorbeelden in de praktijk en vanuit de theorie over Scrum. De trainer beantwoord vragen en geeft een helder inzicht in de werking van deze eenvoudige manier van werken die in de praktijk vaak een uitdaging is.

Voor wie?:

Beginnende veranderaars. Van aankomende Scrummaster of Product owner maar ook voor CEO’s en managers die gewoon eens willen weten hoe dit framework nu precies werkt.

Niveau:

iedereen kan meedoen met deze training.

Wil je meer weten? Vraag gerust. En wil je het echt weten? Schrijf je in.

  • Koffie, thee en lunch wordt verzorgd

  • Een laptop is niet vereist

  • Taal: Nederlands tenzij er niet Nederlandse personen aanwezig zijn, dan in Engels. Mocht dit een probleem, laat het dan weten via het inschrijfformulier.

  • Language: Dutch, unless there are people attending who won't speak Dutch.

Locatie

De trainingen vinden plaats in:

  • Utrecht

  • Amsterdam

  • Eindhoven

  • Rotterdam

  • Onsite

Waarom iFacilitate?

IFacilitate gaat verder dan alleen maar een training. We geloven dat je pas echt iets hebt aan de kennis die je opdoet tijdens deze training als je die ook echt in de praktijk kunt gebruiken. We gaan graag voorbij de theorie en kijken verder dan het boek. Onze professionele trainers komen allemaal vanuit de praktijk en hebben ook zelf met de voeten in de klei gestaan. We passen het ook nog dagelijks toe middels coaching bij organisaties en delen graag in onze ervaringen. Ook gaan wij verder dan het geven van training, we denken met je mee en kunnen zelfs gericht meekijken met jouw uitdagingen. We kunnen zelfs ondersteunen bij het toepassen van de opgedane kennis binnen jouw organisatie of situatie. We zijn een no-nonsense team van experts met een to the point aanpak.

Certificering

Scrum Foundations-badge van BadgeCert en een certificaat van voltooiing van Scrum Alliance. Aangezien dit een certificaat is en geen certificering, betekent dit dat dit certificaat nooit verloopt en niet hoeft te worden vernieuwd. Scrum Foundations-studenten kunnen ook inloggen, hebben toegang tot Gathering-codelinks en kunnen als vrijwilliger meedoen bij de Scrum Alliance.

Investering

  • € 550

De prijs is inclusief alle opleidingsmaterialen, lunch, en exclusief BTW.

Rotterdam, Nederland
25 oktober 2023 09:30 — 17:00 CEST
€ 550,00
Scrum Foundation Ticket
8.2
Erwin Verweij
Nederland
Aankomende evenementen
Deel evenement: